Velkommen til Dansk Camping Skiklub’s hjemmeside

DCS - logo med ring-1

Her kan du som medlem af DCS se og følge informationer om kommende klubaktiviteter og resultatet af nogle af de aktiviteter, der er gennemført i årets løb.

Bemærk at hjemmesiden er opdelt i informationer af generel karakter, der er tilgængelig for alle og informationer forbeholdt medlemmer af DCS. Adgang fås via logind funktionen.

Klubbens formål er:

• At sprede interesse for ski-camping
  • At samle og udveksle erfaringer
  • At arrangere fællesture med skisport
  • At gøre fritidsaktiviteten billigst mulig
  • At samle ski-campister til socialt samvær

Klubprofil:

Klubbens medlemmer er campister, der gerne vil dyrke vintersport samtidig med, at de anvender deres campingvogn. Medlemmerne kommer fra hele landet, og der er ingen specielle forudsætninger for at blive optaget som medlem.

Hvad tilbyder vi?
Campingture

Hver vinter arrangerer klubbens medlemmer fælles camping-skiture til de nordiske fjelde og til de sydlige alper.
Tryghed:

Som nybegynder i ski-camping giver det en særlig tryghed for familien at følges med en eller flere familier fra Danmark  til destinationen og hjem igen.
Hygge & samvær:

På klubbens skiture er der mulighed for at få tilgodeset egne behov helt efter eget ønske. Men det er hyggeligt, når vi f.eks. på vore jule- og nytårsture, efter en god skidag mødes til et fælles arrangement med en god dansk julefrokost, hvor hver familie bidrager med en ret tilberedt hjemmefra. Og det er hyggeligt at holde afterski sammen i en lille ølstue, som enhver campingplads i Østrig er i besiddelse af.

Ring og få en sludder:

I kan altid få et god råd om det ene eller det andet vedrørende skicamping . Vil du vide mere om os, så ring til en fra bestyrelsen eller skriv en email til vort sekretariat, du kan selvfølgelig også nå os med snail-mail på adressen:

Bill Hussmann
Markvænget 67